Hvem er vi?

Send en e-mail

Hvem er vi?

Aarup Frikirke er en lokal uafhængig frikirke, der hører hjemme i den vestfynske stationsby Aarup - mellem Odense og Middelfart.

Vi er ikke en del af et landsdækkende kirkesamfund, men hvis du har brug for at placere os i en "kasse", siger vi om os selv:

• Vi er en kristen kirke, der tror på det, der står i den almindelige danske bibel
  • For os er kirke = de mennesker, der kommer - ikke blot en bygning.
  • Vi er en frikirke - det vil sige uafhængige af Folkekirken og statsstøtte/-indblanding
  • Læremæssigt og stilmæssigt ligner vi andre frikirker, som Apostolsk Kirke og Pinsekirken
  • Vi er med i paraply-organisationen FrikirkeNet, som omfatter ca. 100 uafhængige frikirker, pinsekirker, apostolske kirker, baptistkirker samt husmenigheder.

Menighedens ledelse består af Britt og Mark Bradford, Erna Steg samt Irene Thorn.

Nedenfor finder du et udpluk af det, vi tror på.

Vi tror...

Den treenige Gud:

Faderen; En kærlig far og skaberen af alt, men også dommeren.

Sønnen, Jesus; Frelseren og vores ven. Han har besejret Djævlen og al ondskab. Gennem tro på Ham får vi tilgivelse for vores synder og evigt liv sammen med Gud.

Helligånden; Guds egen Ånd som kommer og tager bolig i vores hjerter, når vi beslutter os for at følge Jesus. Han hjælper os, vejleder os, helbreder os, kommunikerer med os og åbenbarer Bibelen for os.

Bibelen: Guds Ord som viser Guds vilje for alle mennesker. Skrevet af mennesker men inspireret af Helligånden.

Dåb i vand: Er en naturlig handling, der følger efter, når man har valgt at følge Jesus. Tidspunktet for dåben er frivilligt og beror på en personlig beslutning.

Djævlen: En falden engel som kæmper imod Guds Rige, men som får en evig dom, når Jesus kommer tilbage.

Vores længsel er: At hjælpe hinanden og andre til at lære Jesus bedre at kende.

'For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv'

Johannesevangeliet 3, 16